Жена с две вагини, две матки и две шийки на матките се е научила да обича и прегръща тялото си, след като е диагностицирана с рядко заболяване в тийнейджърските си години. Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката (двойна матка), когато отива да й поставят контрацептивна спирала на 16 години.

Медицинският феномен означава, че тя може да зачене две бебета от двама различни мъже едновременно. Тя също така има два цикъла, които регулира с контрацепция. Казва, че и двете ѝ вагини са "напълно функционални". Въпреки че са необходими няколко години, за да приеме състоянието си, сега, на 23 г., Ани го намира за "толкова готино". 

Говорейки за диагнозата си, тя споделя пред Mirror: "Отидох с приятелка да ми поставят контрацептивна спирала, медицинската сестра ровеше там долу и издаде объркан и изненадан звук." Диагнозата идва като огромен шок за Ани, когато разбира как ще се отрази на живота ѝ.

"Казаха ми, че раждането на деца ще бъде много трудно и ще включва много посещения в болница и евентуално преждевременно раждане със секцио, тъй като плодът няма да има достатъчно място, за да излезе", обяснява тя. "Казаха ми също, че ще има шанс за множество спонтанни аборти."

Ани признава, че дълго време се е страхувала да има деца. "Тъкмо започвах да се интересувам от срещи и изследване на различни части от тялото си и внезапно ми казаха, че съм различна от всички останали."

Признава, че като всеки тийнейджър е искала просто да бъде "нормална", а когато са ѝ казали, че всъщност не е, е било доста плашещо за нея. "Излязох малко извън релсите, не казах нищо на никого и ми беше трудно да говоря дори с майка ми за това."

В университета обаче Ани се научава да споделя по темата и да приема тялото си. Спира да гледа на това като на медицински проблем и всички неприятни последствия, които биха могли да възникнат от раждането на деца, а вместо това го приема за супер готин аспект от нея самата. Дори започва да използва шегата "Имам две вагини", за да "разчупи леда".

Ани признава, че вече е "прегърнала" състоянието си, приела го е като като част от себе си и никога не се е чувствала по-уверена. Освен притесненията, свързани с бременността, двете ѝ вагини не се отразяват значително на живота й. "Всички романтични партньори винаги са били любопитни, но никога не съм имал лоша реакция - просто много въпроси", обяснява тя.

"Някои хора си мислят, че лъжа, но като цяло всички са заинтригувани от това и искат да знаят повече. Точно след като правих секс с човек, с когото излизах от известно време, му казах за състоянието си. Той беше, меко казано, объркан, казвайки, че не е забелязал. Инструктирах го как да опипа стената, която разделя вагините ми, която е около сантиметър навътре. След като го усети, той все още беше малко объркан, но и леко очарован."

След като вижда други жени да стартират успешни, доходоносни страници в социалните мрежи, Ани осъзнава, че има нещо уникално, което да предложи на масата, и създава своя OnlyFans профил през 2020 г.

Моделът успява да натрупа състояние и да прави до 70 000 британски лири на месец чрез страницата си в Instagram. Качва предимно еротично съдържание. Ани казва, че това е "променящо живота" в настоящия финансов климат и се чувства горда, че се издържа сама. Изнася се от дома на родителите си на 23 години, спестява, инвестира голяма част от парите си и живее комфортно.

"Определено го намирах за обезсърчително в началото и беше трудно да го кажа на приятелите и майка ми, но всички, на които държа, бяха толкова невероятно приемащи и окуражаващи. Определено имам много пълноценен живот - винаги съм заета да правя съдържание за социалните мрежи, OnlyFans или да разговарям с моите абонати, като отговарям на всичките им въпроси, които имат за състоянието ми, така че срещите за момента останаха на заден план", споделя още Ани.