Докато HBO продължава да разширява Game of Thrones вселената си за радост на феновете, които са в нетърпеливо очакване на прeдисторията House of The Dragon, то още от познатите ни имена, част от екипа на хитовия сериал, са готови да загърбят мащабния проект.

"Домът на дракона" (House of the Dragon), Джордж Р.Р. Мартин и какво каза писателят за сериала

Какво мисли Джордж Р.Р. Мартин за "Домът на дракона"

Ще си струва ли гледането

Ди Би Уайс и Дейвид Бениоф изглежда са превъзмогнали привързаността си към фентъзито, вдъхновено от романите на Джордж Р.Р. Мартин. "Все пак около 11 години работихме по шоуто. И като казвам 11 години, имам предвид от-до, по цял ден, всеки ден, 11 години", споделя Уайс в интервю за Entertainment Weekly.

Но сякаш за да не остави усещането, че е твърде изморен и дори може би вече отегчен от прекараното все в един и същи фентъзи свят време, сценаристът и продуцент добави, че за тях двамата с Бениоф това е било най-доброто десетилетие в живота им.

Снимка 566239

Източник: GettyImages

"Все още имам усещането сякаш всичко е сън, но настъпи моментът, в който си дадохме ясна сметка, че сме достигнали края на това, което виждаме в този свят. Време е да продължим като започнем да създаваме нов такъв - много нови такива", каза Ди Би Уайс.

Game of Thrones, The Golden Empire of Yi Ti и анимациите, които се подготвят

Задават се още два сериала от света на Game of Thrones

Но може ли въобще нещо да бъде сигурно

И двамата с Дейвид Бениоф не се бавят, защото имат подписана сделка с Netflix, и то за няколко проекта. И двамата са изпълнителни продуценти на The Chair и снимат научната фантастика The Three-Body Problem в Лондон.