Денис Родман може и да беше отдаден до краен предел, когато беше под коша, но баскетболистът определено не може да се каже, че е баща за пример.

Тринити Родман, Денис Родман, Мишел Мойър и защо дъщерята на баскетболиста взима пример от майка си

От кого взима пример дъщерята на Денис Родман

Не, не е от баща си

Преди време дъщеря му Тринити беше споделила, че всъщност взима майка си като пример за подражание, защото тя е изиграла важната част от възпитанието и израстването ѝ. 

В нов пост в профила си в Instagram Тринити Родман отново хвърли малко светлина върху сложните взаимоотношения с баща си. Тя публикува тяхна снимка и под нея поясни, че може би повечето хора не го знаят, но баща ѝ не е играл важна роля в живота ѝ.

Тя пише, че с Денис не са на едно мнение по много въпроси и е имало моменти, в които нито го е виждала, нито го е чувала в продължение на месеци, ако не и години. А да са в светлината на прожекторите не лесно нито за нея, нито за него.

"Връзката помежду ни не е най-добрата, но в крайна сметка и той е човек, аз също... той е мой баща, а аз съм неговото малко момиченце. И това никога няма да се промени."

19-годишната футболистка обещава, че ще продължи да се усъвършенства и се надява, че баща ѝ ще направи същото. А повод за тези откровения стана един мил жест от страна на Денис Родман.

Тринити Родман, Денис Родман, дебютът ѝ в National Women's Soccer League и рекордът, който постави

Дъщерята на Денис Родман пише история

Тринити и футболът са добра комбинация

Легендата на Чикаго Булс се е появил на един от мачовете на дъщеря си, който е бил изключително важен за нея. А тя не е очаквала след всички тези години 60-годишният ѝ баща да направи нещо подобно.