Вторият сезон на Bridgerton излезе през март, а ето че само два месеца по-късно вече започват да валят новини и за следващия.

Bridgerton, сексът и романтиката във втори сезон и рекорда на сериала в Netflix

Ще изиграе ли сексът лоша шега на Bridgerton

Защо вторият сезон на сериала не е това, което очаквахме

Съвсем естествено е екипът на сериала да не се бави да задоволи любопитството на зрителите какво ще се случи по-нататък. Все пак историята се превърна в най-гледаната англоезична продукция на Netflix досега.

И този път драмата ще е любовна. А вече и се знае около кои герои ще се завърти.

В трети сезон в основната сюжетна линия на фокус ще са Пенелъпи Федърингтън (Никол Кофлан) и Колин Бриджъртън (Люк Нютън).

Това разкритие е изненадващо за феновете, тъй като се очакваше, че сериалът ще продължи като насочи историята към друг герой - Бенедикт Бриджъртън (Люк Томпсън). Именно той е главното действащо лице в третия роман от поредицата, по която е създаден сериалът.

Историите в първите два сезона вървяха по първите две книги. Затова и беше почти сигурно, че третият ще се придържа към последователността, а фокусът в него да е върху Бенедикт.

Очевидно, екипът на Bridgerton е предпочел да премине направо към историята от четвъртата книга и да завърже романса между Пенелъпи и Колин.

Дали обаче драмата този път ще се окаже комична, трагична или пък ще има щастлив край, ще стане ясно, когато излезе и третият сезон.

Bridgerton, Джонатан Бейли, Симон Ашли, сцената със сватбата на Антъни и Кейт и оправданието на режисьора

Голямото разочарование във финала на Bridgerton

Когато и режисьорът трябва да се оправдава

А в него ни очаква и още една изненада. Ролята на Франческа Бриджъртън, играна досега от Руби Стоукс, ще бъде дадена на Хана Дод, пише Variety.