Миналата седмица разбрахме, че Неда Спасова започва да развива свои канал в YouTube, а няколко дни по-късно научаваме, че същото прави и Бри Ларсън.

Неда Спасова, каналът ѝ в YouTube за видеа зад кулисите на представления и новото начинание на актрисата

Новото начинание на Неда Спасова

Ставаме все по-близо до театъра

Струва ни се, че Капитан Марвел преписва от Неда, което не е хубаво. Това е в кръга на шегата, разбира се, но Ларсън наистина е решила да стартира канал.

В първото качено в него видео тя пояснява и защо го прави. Според Ларсън YouTube дава много възможности както за развлечение, така и за образоване. Тя самата признава, че от клипве в сайта е научила как да използва принтера си например.

Целта на Бри Ларсън е да създава видеа, в които разкрива повече за себе си, трудностите, през които е преминала, както и да дава възможност на други хора да споделят техните.

С две думи иска да ни предложи смислени разговори. И като част от първия ѝ такъв разбираме, че ролята на Капитан Марвел ѝ е помогнала много.

Бри Ларсън казва, че е интроверт, има астма и изпитва безпокойство, когато трябва да общува с много хора. Но покрай ролята ѝ на супергерой рязко е променила мнението за себе си.

Оскари 2020, Бри Ларсън, Гал Гадот, Сигорни Уивър, "Боен клуб" и какво сформират трите

Красиви жени с чувство за хумор - безценно

Бри Ларсън, Гал Гадот и Сигорни Уивър правят боен клуб

Научаваме и други интересни неща. Като например, че Ларсън се е явявала на кастинг за роли в "Междузвездни войни", "Игрите на глада" и "Терминатор", но (очевидно) не ги е получила.