Брад Пит може и да е зает със съдебните дела, които води с бившата си Анджелина Джоли, но това явно изобщо не му пречи междувременно успешно да развива актьорската си кариера.

Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинения на актьора за винарната

Нови обвинения на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне актьорът

За новия филм с участието на Пит последно наддаваха всички по-големи продуцентски компании. Но борбата, която се водеше между Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple и Amazon, вече приключи.

Победител от нея излязоха Apple Studios. И на каква цена? Според източници сделката е била сключена за сума между 130 и 140 милиона долара, пише Deadline.

Снимка 577073

Източник: GettyImages

От няколко месеца знаем, че във филма ще става въпрос за автомобилни състезания и високи скорости. Какво ще е заглавието му остава неясно, но вече има малко повече подробности за сюжета и ролята на Брад Пит.

Актьорът ще се изиграе пенсиониран пилот на състезателни коли, на когото ще му се наложи да си припомни професионалните умения. Заедно с един новобранец в спорта ще се окажат поставени пред предизвикателството да се състезават срещу най-опитните пилоти.

Брад Пит, Джоузеф Казински, Люис Хамилтън и филмът за автомоболни състезания, които се подготвя

Всички наддават за следващия филм на Брад Пит

Актьорът ще профучи с бясна скорост

Историята е написана от сценариста на "Топ Гън: Маверик" Ерън Крюгер. Джоузеф Косински пък ще седне на режисьорския стол, като ще е и продуцент на филма заедно с Джери Брукхаймър и седемкратният шампион във Formula 1 Луис Хамилтън.