Бионсе не е издавала албум вече шест години, но това скоро ще се промени, защото на 29 юли ѝ предстои да пусне седми, озаглавен Renaissance. Засега може да чуем една от песните в него - "Break My Soul". Тя предизвика всеобща вълна на вълнение не само заради това, че толкова време по-късно отново чуваме в ново парче гласа на певицата, но и защото мнозина приеха посланието ѝ много лично.

Бионсе, Rennaissance, "Break My Soul”, посланието в песента на певицата и какви са коментарите на феновете

Защо всички обсъждат новата песен на Бионсе

Певицата има странно послание

Припомняме, че то звучи като призив хората да обърнат гръб на масовата култура на забързаното ежедневие.

Но толкова за това парче, защото вече ме разказвали за явлението, което предизвика то. А и вече има по-актуална новина около дългоочаквания албум на Бионсе.

Вече имаме първи поглед към корицата му. От кадъра става ясно - певицата изглежда по-предизвикателно от всякога, със секси и провокираща визия. И разбира се, блестяща, тъкмо в неин стил.

Бионсе сподели снимка в Instagram и с нея доказва, че не е загубила дързостта и творческото си вдъхновение. Виждаме, че носи единствено нещо, което едва ли може да определим като дреха, но изглежда като да е секси диамантено бюстие, което стига до кръста ѝ и го обхваща сякаш е колан.

И колкото открита (направо разголена) да е певицата на корицата на Renaissance, може да се каже, че е също толкова открита и за личното послание, заложено в песните от него.

Като описание в поста си Бионсе споделя:

Бионсе, Vogue Великобритания, Renaissance и новината за новия албум на певицата

Бионсе изненада всички

Край на мълчанието

"Да създам този албум беше като да мечтая и да избягам от един страшен за света период. Позволих си да се чувствам свободна и приключенски настроена във време, в което малко други неща се случваха. Целях да създам сигурно място, място без осъждане. Място да се освободя от перфекционизма и прекаленото премисляне. Място да крещя, да се отпусна, да усетя свобода. Беше невероятно пътешествие за открития! Надявам се да намерите радост в тази музика. Надявам се да ви вдъхнови да се раздвижите. Ха! И да се почувствате уникални, силни и секси, каквито сте."