През последната година OnlyFans доби такава популярност, че вече едва ли има човек, използващ интернет, който поне да не е чувал за сайта.

Бела Торн, OnlyFans и рекордът, който постави актрисата

Когато хората искат Бела Торн без цензура

Но каква точно

Най-малкото заради многото спортистки, които решиха, че продавайки свои снимки и клипове, предназначени за възрастни, ще изкарват много повече пари. И поне твърдят, че това наистина е така.

Рапърката Bhad Bhabie пък твърди, че направо е превъртяла интернета с профила си в OnlyFans. В Instagram, 18-годишната американка публикува снимка, от която се виждат постъпленията в сметката ѝ от сайта.

Става дума за над 1 милион долара, които Bhad Bhabie твърди, че е заработила за... шест часа. Направо ни падна шапката. Според Variety рапърката таксува абонатите си по 23.99 долара за месец.

От публикуваната информация се вижда, че именно по-голямата част от този милион идва от платени абонаменти. А останалата се допълва от бакшиши и пари, преведени от лични съобщения.

Говорител на OnlyFans е потвърдил пред Variety, че този милион наистина е спечелен от изпълнителката. И наистина само за шест часа. Предишният рекорд се държеше от Бела Торн, която спечели над милион за 24 часа.

OnlyFans, Тифани Поиндекстър, майката, която продава свои секси снимки и защо искат да изключат децата ѝ от училище

Майката на три деца, която продава свои секси снимки

Не всички са фенове на OnlyFans

Bhad Bhabie се прочу през 2017 г., когато се превърна в най-младата рапърка, която попада в класацията Billboard Hot 100 с песента си "These Heaux".