Добре знаем, че сагата за "Бързи и яростни" е към своя край, като на феновете на франчайза са обещани още два филма, с които всичко да приключи.

"Джон Уик 4", "Бързи и яростни 10", "Светкавицата", "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" и най-очакваните филми през 2023 г.

Най-очакваните филми през 2023 г.

Очакват ни вълнуващи 12 месеца

"Бързи и яростни 10" (Fast X) е първият от тях и обещанията на Вин Дизел са, че ще ни върне към корените на филмите и колите и състезанията отново ще са водещото. И семейството, разбира се..

Е, в края на миналата седмица бе пуснат първи трейлър, който е необичайно дълъг и разкрива почти целия сюжет на филма. От него разбираме, че Дом (Дизел) няма да бъде оставен на мира и просто да се наслаждава на спокоен живот с близките си и хората, които обича.

Снимка 606086

Източник: Форум Филм България

Оказва се, че Данте (Джейсън Момоа) е син на наркобоса Ернан Рейес, който бе направен на пух и прах от Дом и екипа му в "Бързи и яростни 5", и е прекарал години в желание за отмъщение. И сега е дошло времето да го получи, разкъсвайки Дом и семейството му в различни точки на света.

Снимка 606089

Източник: Форум Филм България

А най-голямата му цел е осемгодишният син на Торето. И така разбираме горе-долу какво ще се случва и че нелепите и фантасмагорични каскади с коли и хеликоптери отново ще са налице. А в един кадър дори виждаме как Доминик Торето използва врата на кола за щит от куршуми...

"Бързи и яростни 10", Джъстин Лин, Вин Дизел и защо режисьорът е напуснал филма

Сериозни проблеми за "Бързи и яростни 10"

Когато режисьорът не е уволнен, а сам реши да напусне...

Любопитно е, че виждаме едно добре познато лице, което отсъстваше от последните филми - Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). Получаваме и първи поглед към героинята на Бри Ларсън, за която обаче към момента не знаем нищо.

Премиерата на "Бързи и яростни 10" е на 19 май