Още когато разбрахме, че Грета Гъруиг подготвя филм за Барби, в който Марго Роби ще влезе в главната роля, бяхме сигурни, че това ще е нещо, което ще гледаме.

Марго Роби, Райън Гослинг, “Барби”, снимките от филма, които станаха известни и защо актрисата се е чувствала унизена

Най-унизителният момент за Марго Роби

Светът на Барби не е чак толкова розов

Но понеже процесът по създаването му не е много лесен и бърз, трябва да почакаме още няколко месеца, за да видим какво точно са ни подготвили двете. Вече получихме първи поглед към Барби (Роби) и Кен (Райън Гослинг), а това не е всичко.

Гъруиг и компания решиха да подгреят атмосферата около "Барби" с един доста интригуващ тийзър. Той започва с пояснението, че откакто има малки момичета съществуват и куклите. Но те винаги са били бебета. 

И всичко това на фона на малки момичета, които си играят в пустошта с кукли. Но всичко се променя с появата на една по-различна кукла - Барби, което кара момиченцата да захвърлят и по детски жестоко да потрошат досегашните си кукли. 

И всичко това може да изглежда адски странно, но всъщност е съвсем директна препратка към "2001: Космическа одисея" (1967 г.), където в откриващите сцени маймуни откриват монолит, пише GQ. А след причудливото и пародийно начало на тийзъра са ни загатнати както самата Барби и Кен, така и други основни персонажи.

Ема Маки, Марго Роби, "Барби" и какво мисли актрисата за сравненията между двете

Какво мисли Ема Маки за сравненията с Марго Роби

Интернет си знае своето

И изводите, които можем да си направим, са два: първо, всичко ще бъде много цветно и шарено, и, второ, танците ще са основна част от "Барби". А когато бъде пуснат и пълният трейлър, предстои да разберем дали сме се ориентирали правилно. Иначе, филмът ще бъде по кината от 21 юли 2023 г.