От няколко години се говори, че Адам МакКей ще режисира филм за Елизабет Холмс и уж иновативната ѝ компания Theranos.

Дженифър Лорънс, Bad Blood, Apple и какво се случва с филма за Елизабет Холмс и Theranos

Какво се случва с филма на Дженифър Лорънс за Елизабет Холмс

Развитие след толкова години

В края на миналата година разбрахме, че Дженифър Лорънс ще влезе в главната роля в Bad Blood, но тогава не се знаеше нищо повече. Времето минаваше, а Hulu не го пропиляваха просто ей така, защото успяха да създадат сериал за Холмс - The Dropout, в който тя бе изиграна от Аманда Сейфрид.

И така остана да чакаме развитие около Bad Blood, защото ни беше наистина интересно коя ли ще се справи с ролята по-добре - Сейфрид или пък Лорънс. Е, очевидно няма никога да разберем, защото според The New York Times Дженифър Лорън се е отказала от ролята и филма като цяло.

Решението си е разкрила самата тя в интервю за изданието, като причината е именно The Dropout. Лорънс е казала, че е гледала сериала и смята, че Аманда Сейфрийд се е справила по превъзходен начин. Ето защо няма нужда да повтарят историята.

The Dropout, Елизабет Холмс и първи трейлър на сериала с Аманда Сейфрид за измамата на Theranos

Как се печелят милиарди с една лъжа

Трейлър на The Dropout с Аманда Сейфрид

Сейфрид дори спечели награда Еми за ролята си на Холмс. Колкото до Bad Blood, филмът трябва да е базиран на книгата от 2018 г. Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup. За момента обаче не е ясно дали ще се търси заместник на актрисата, или идеята за филма като цяло ще бъде хвърлена в кошчето.