Историята на Елизабет Холмс и уж иновативната ѝ компания Theranos е впечатляваща и няма как да не е обект на интерес от страна на Холивуд.

"Хюстън, имаме проблем!", "След истината: Дезинформация и цената на фалшивите новини" и "Създателката: За кръв в Силициевата долина" - три филма за конспирации в HBO GO

Хюстън, пак имаме проблем

Три филма за конспирации, които да гледаме в HBO GO

Вече сме гледали документалния филм "Създателката: За кръв в Силициевата долина" (наличен в HBO GO), който детайлно и с факти проследява иновативната идея на медицинския стартъп, свързан с революционното изследване на кръв и фактът, че всичко се е оказало лъжа. 

Знаем и че Hulu подготвят сериал - The Dropout, в който Аманда Сейфрид ще влезе в ролята на Елизабет Холмс. Но има и още.

Холмс ще бъде изиграна и от Дженифър Лорънс в предстоящия филм Bad Blood, режисиран от Адам МакКей. От The Hollywood Reporter припомнят, че още през 2016 г. Legendary взеха правата за продуциране на филма, който е базиран на книгата Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup.

Сега разбираме, че Apple също са се добрали до продуцентски права и филмът ще бъде пуснат в Apple TV+. За момента не е ясно кога ще започнат снимките, но със сигурност няма да е много скоро, защото знаем, че Дженифър Лорънс е бременна.

Аманда Сейфрид, The Dropout, Елизабет Холмс и сериалът на Hulu за Theranos

Аманда Сейфрид ще ни покаже измама за милиарди

Актрисата ще се бъде Елизабет Холмс

Силно се надяваме, че след над пет години чакане най-сетне този филм ще бъде осъществен. А и си признаваме, че с нетърпение очакваме да видим коя ще влезе по-добре в ролята на Холмс - Сейфрид или пък Лорънс.