Краят на годината е все по-близо, а ние все по-често се замисляме с какви подаръци да изненадаме близките си. Ако имаме поне една дама, която обича както красиви мъже, така и животни, то календарът на австралийските пожарникари със сигурност е страхотно попадение за нея.

Австралийските пожарникари, Australian Firefighters Calendar и какви каузи подкрепят този път

Секси пожарникарите с големи сърца

Отново спасяват животи, но по различен начин

От 29 години огнеборците в Австралия издават календар, с който подкрепят различни каузи, свързани с животните. А снимките на месеците са не по-малко горещи от ситуациите, с които се сблъскват ежедневно в работата си.

Тази година за пръв път пожарникарите си партнират с американската организация Greater Good Charities, която е в подкрепа на хуманното отношение към животните в САЩ.

За 2022 г. имаме избор между шест различни издания на календара. В класическия вариант огнеборците позират сами, а други четири са в компанията на различни животни - както домашни, така и срещащи се в Австралия. Шестото пък е със снимки, на които секси мъжете са само по бански.

Както традицията повелява, средствата от продажбата на календарите отиват в подкрепа на дейността на избраната организация. Доскоро тази привилегия имаха само австралийски организации, но откакто календарът доби световна слава, мащабът на дейността се разширява, предава People.

Изборът на американска организация за тазгодишната кампания е жест на благодарност за подкрепата, която австралийците получават от САЩ по време на унищожителните горски пожари през 2019 и 2020 г., обясняват организаторите.