Последната седмица на музикалната сцена ни предлага богат и доста разнообразен улов. Тук включваме пет от по-популярните песни, а за по-експериментално настроените препоръчваме и саундрака към Blonde, който е дело на вездесъщото дуо Ник Кейв/Уорън Елис.

Започваме с нещо за задържане на последните останали капки лятно настроение. Калвин Харис с нов танцувален и доста тропичен хит с участието на Чарли Пут и Шинсий.

На също толкова пъстра вълна е и Ману Чао, който участва като гост в новото парче на колумбийците Bomba Estreo.

И докато още сме на по-лека вълна, е невъзможно да подминем и Ед Шийрън, който е направил песен за играта Pokemon. На официалния си YouTube канал е отправили предизвикателство към феновете си - да кръстят някой от покемоните си на него.

Arctic Monkeys, които внезапно станаха особено популярна група в България след концерта си в Бургас това лято, също са готови с нова музика. "Body Paint" е от предстоящия да излезе в края на октомври албум The Car.

Затваряме седмицата с тежкия саунд на един от най-добрите рапъри на британската сцена. Stormzy e сътворил десетминутно парче, за което си струва да отделим време в края на работния ден.