От няколко години знаем, че Marvel Studios подготвят трети самостоятелен филм за Ант-Мен, който се очертава доста по-интересен и завързан от първите два.

Ant-Man And the Wasp: Quantumania, Thunderbolts, Fantastic Four всичко, което Marvel обявиха на Comic Con в Сан Диего

Всички нови филми и сериали, които Marvel обявиха

Вече знаем плановете за пета фаза

Просто защото в "Ант-Мен и Осата: Квантомания" (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) злодеят ще бъде наистина силен и наистина много лош. Реално погледнато, това ще бъде първата поява на злата версия на Канг Завоевателя, който ще бъде изигран от Джонатан Мейджърс.

И понеже премиерата, която бе отлагана на няколко пъти, разбира се, наближава, най-сетне беше пуснат първи трейлър на филма. От него разбираме, че Скот Ланг (Пол Ръд) се радва на супергеройския си статус, но все още има хора, които не знаят кой точно е той и го бъркат с други супергерои.

Но животът му не може да бъде спокоен, защото иначе щеше да е скучно. Дъщеря му Каси (Катрин Нютън) успява да изобрети устройство, което да направи връзка с Квантовия свят. Е, идеята не е добра, защото всички биват засмукани в него, а там нещата стоят по съвсем различен начин.

Джонатан Мейджърс, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, мускулната маса на актьора и отдадеността към ролята на Канг Завоевателя

Трябва отдаденост (и мускулна маса), за да бъдеш злодей

Джонатан Мейджърс ще бъде Канг Завоевателя

Трейлърът загатва, че именно в Квантовия свят Ант-Мен и компания ще се сблъскат с Канг, който ще отправи интересно предложение за сътрудничество.

"Ант-Мен и Осата: Квантомания" е по кината от 17 февруари