Тази година уикендът на звездите в NBA определено не беше толкова бляскав. Но не защото изпълненията не струваха, а защото липсата на публика в залата наистина убива духа в подобни мероприятия.

Ще надмине ли Ламело Бол брат си Лонзо и ще успее ли да се нареди сред най-добрите в NBA

Ще надмине ли Ламело Бол брат си Лонзо

И ще се нареди ли сред най-добрите в NBA

Въпреки това всеки един аспект си беше налице, като дори нямаше големи изненади. Стеф Къри спечели състезанието за три точки, а отборът на Леброн Джеймс разби този на Кевин Дюрант с 20 точки разлика.

А Леброн и Стеф, които бяха съотборници, се позабавляха преди и по време на двубоя. Но интересно беше и при "конкурса" за забивки.

Там един срещу друг уменията си премериха Анфърни Симънс (Портланд Трейл Блейзърс), Касиус Стенли (Индиана Пейсърс) и Оби Топин (Ню Йорк Никс).

И тримата се постараха доста, като направиха някои доста впечатляващи забивки, но една от тези на Симънс изпъкна най-много. При нея баскетболистът на Портланд се опита да целуне ринга, преди да забие топката в него.

Стеф Къри и как баскетболистът отбеляза 105 тройки на тренировка

Как се вкарват 105 тройки за 5 минути

Дами и господа, Стеф Къри

Е, не му се получи, но пък беше наистина близо. И в крайна сметка именно Анфърни Симънс спечели състезанието за забивки, в което ние бихме искали всяка година да гледаме Зак Лавин, но уви...