През декември 2021 г. бяха излъчени седемте епизода от втори сезон на All Creatures Great and Small - сериал, който не просто беше подходящ за коледните празници, но за всички моменти, в които имаме нужда от красиви природни картини, много животни и позитивни послания.

Тези дни пък беше потвърдено, че продукцията на PBS Masterpiece e подновена за още два сезона.

Което означава, че ни очакват поне още 14 епизода сред идиличната природа на Йоркшир, където младият ветеринар Джеймс Хериот (Никълъс Ралф) намира работа в малко градче с много домашни животни и причудливи обитатели от човешката раса.

Сериалът е адаптация по мемоарите на Хериот, който е ветеринарен хирург, станал известен с книгите си, посветени на работата му с животните, както и на живота в английската провинция. All Creatures Great and Small се радва на рекордна гледаемост, като според Deadline в САЩ зрителите му са достигнали 10 милиона, а във Великобритания - 5.

Снимките на трети сезон започват през пролетта в Йоркшир, а действието ще се развива през 1939 г. в зората на наближаващата война. В ролите освен Ралф са Ана Мадели, Самюел Уест, Рейчъл Шентън, Калъм Удхаус.