Фактът, че можем да гледаме български сериали все по-често, може само да ни радва. И ако лятото е период на почивка, то есента винаги започва ударно с нови продукции.

Радина Боршош сподели новина, която никой не очакваше

Голямата новина на Радина Боршош

Актрисата успя да изненада феновете си

Така се очертава да бъде и тази година. Тази есен се очаква по NOVA да се завърти новият български сериал "Алея на славата". Той е определян като модерен семеен сериал, а снимките му текат в момента.

"Алея на славата" ще ни покаже устремът на двама млади готвачи - Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов), по пътя към върха в тяхната професия. Защото не искат да бъдат най-добрите само в България, а и в световен мащаб.

На фона напрежението в нагорещените кухни на няколко ресторанта ще видим и всички перипетии, през които преминават младите таланти в любовен аспект. Пътищата на всички герои в сериала ще бъдат пресечени от  невъзможната любов и възможните компромиси, амбицията, поколенческите различия, конкуренцията, приятелството, а също така и предателството.

Калоян Катинчаров, "Много мой човек", спортът, амбицията и по какво си прилича с героя си от сериала на NOVA

Калоян Катинчаров - от полицай в "Братя" до майстор в "Много мой човек"

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Режисьор на сериала е Виктор Чучков, продуцент е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и екипа му. В останалите роли ще видим актьорите Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова и Стефани Ивайло.