Испанският женски футболен отбор е много близо до спечелването на Световната купа, след като победи на полуфиналите срещу един от фаворитите на този турнир - отбора на Швеция, с голове на Салма Паралуело и Олга Кармона.

Алиша Леман, Алекс Морган и кои са най-популярните футболистки в социалните мрежи преди Световното първенство по футбол за жени

5-те най-секси футболистки на световното за жени

Милиони въздишат по тях

Испанките ще се изправят срещу Англия на 20 август, а мачът ще се проведе на стадион Accor в Сидни, Австралия. Момичетата вече са в австралийската столица, където са съсредоточени изцяло в провеждането на своите тренировки преди големия финал.

Алексия Путеяс, носителка на две Златни топки и играч на футболен клуб Барселона, пристигна на Световното първенство след сериозна контузия на предна кръстна връзка, но това не й попречи да има минути на слава в мачовете, в които успяхме да я видим отново рамо до рамо с  Дженифър Ермосо- дуото, което се открои толкова много, докато играха заедно в Барса. 

Снимка 630261

Източник: GettyImages

Всеизвестен факт е, че и двете футболистки, освен че се разбират много добре на терена, имат страхотно приятелство извън него. Състезателката на Пачука де Мексико е един от ветераните в националния отбор заедно с партньорката си Алексия. И двете имат редица поражения за националния отбор и трябваше да се борят много, за да се класират за финал на Световното първенство. Те обаче продължиха да се подкрепят и да дават най-доброто от себе си, за да получат възможността да бъдат световни шампиони. Да видим дали мечтата им ще се сбъдне.

Снимка 630260

Източник: GettyImages

Връзката между Алексия и Дженифър започва във футболен клуб Барселона през 2013 г., когато Дженифър Ермосо подписва за каталунския клуб. Те споделят много триумфи с този отбор, като играят заедно и за националния.

Снимка 630262

Източник: GettyImages

През 2022 г. Ермосо обяви подписването си с мексиканския отбор Пачука. Успяхме да видим двете футболистки и извън терена на церемонията по връчването на Златната топка. Дженифър Ермосо не искаше да пропусне един от най-добрите моменти в кариерата на своята съотборничка Алексия Путеяс в националния отбор. "Най-доброто тепърва предстои, но предстои още много работа. Горда". Така нападателката на испанския национален отбор се обърна към приятелката си в социалните мрежи, след като тя получи наградата миналата година.

Световното по футбол за жени - футболистките, заради които продължаваме да го гледаме през 2023 г.

Момичетата, заради които гледаме Световното по футбол за жени

Кои са най-добрите играчи от четвъртфиналите

И въпреки че близостта на двете футболистки събуди подозрения дали не са повече от приятелки, от Hola обръщат внимание, че и Алексия, и Дженифър си имат половинки до себе си. Джени Ермосо е обвързана с Паула Никарт, докато Путеяс има връзка с инфлуенсърката Олга Риос.