Ели Голдинг зарадва феновете си новата си песен "Slow Grenade". Наскоро певицата обяви, че подготвя нов албум, който ще включва две страни. Първата ще е написана изцяло от изпълнителката и голяма част от музиката ще бъде изсвирена от нея, докато втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора.

След красивата британска певица Ели Голдинг, насочваме вниманието си към едно холадско бижу, познато със сценичното си име Каро Емералд. Обожаваме ретро стила ѝ и сме истински пленени от изпълненията ѝ на живо, особено след концерта ѝ в България през 2018 г.  Затова и страшно много се зарадвахме на новата ѝ песен "Wake Up Romeo" в типичния музикален винтидж.

Насочваме вниманието си към още една пленителна дама - Мейзи Питърс, която издаде "Sad Girl Summer". 

"Написах Sad Girl Summer в началото на лятото на 2019 г., което иронично стана едно от най-добрите лета в живота ми! Песента е за това да се разделиш с неща и хора, които не заслужават безценното ти време и енергия и да празнуваш с ценните хора", казва за песента Мейзи.

И ако Мейзи не е успяла да ни впечатли, то Джоел Кори определено ще го направи със свежия си сингъл "Head & Heart", за когото обединява усилия с MNEK. Джоел за първи път проби през миналото лято с песента "Sorry", която бързо се превърна в летен хит.

Приключваме с фронтмена/китариста на Trivium, Мат Хийфи, който издаде соло кавър версия на "Toss A Coin To Your Witcher" - популярната песен от сериала на Netflix - The Witcher. Междувременно тази вечер, 10 юли, Trivium ще направят първото си онлайн шоу на живо след априлското издание на новия им албум What The Dead Men Say.