Тази седмица започваме музикалната селекция с "Brown Skin Girl" - един от синглите от новия албум на Бионсе. The Lion King: The Gift е вдъхновен от игралната версия на "Цар лъв", но и от красотата и магията на Африка.

Продължаваме с Чарли Ек Си Екс, която се съюзи с Christine and the Queens, за да издадат "Gone". Излизането на сингъла следва анонсирането новия й албум Charli (очакваме го на 13 септември) и трансатлантическо й турне Charli LIVE.

Продължаваме с британската вълна на изпълнители, за да представим "Mean That Much" на Rudimental, които обединиха сили с Preditah. Парчето е първата им колаборация, откакто Preditah ремиксира "Scared Of Love".

"Jesus In LA" е още едно свидетелство за умението на Алек Бенджамин да пише заразителни песни. В нея той разказва историята на млад и талантлив музикант, който оставя приятели и семейство и се мести в Калифорния, за да преследва мечтите си.

Като за финал - една изненада от българската музикална сцена. Новото предложение идва от щурата Мила Роберт, благодарение на която поп фолкът никога не е звучал толкова дръм енд бейс. По-абсурдно от самата песен "Никой не може" е може би само видеото към нея, но оставяме да прецените сами.