Пореден горещ уикенд се задава на хоризонта, но ние сме подготвени с няколко бутилки напитки в хладилника, готови да забъркаме свеж коктейл на мига. Преди това обаче, да видим петте нови песни от тази седмица.

Под номер 23 в дискографията на Deep Purple, днес, 19 юли, излиза =1 и съдържа 13 песни, върху които музикантите отново работят с дългогодишния си сътрудник Боб Езрин. Това е и първи материал на Deep Purple с китариста Саймън Макбрайд, който зае мястото на Стив Морс преди две години. 

Това е първото дългосвирещо издание на легендарните музиканти от 2021 г., когато пуснаха албума с кавъри Turning To Crime, и първото с оригинален материал от 2020 г. насам, когато бе премиерата на Whoosh!

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Deep Purple до Burna Boy

Продължаваме с Джо Джонас, който официално издаде "Work It Out", първият му солов сингъл от повече от 10 години, от предстоящия албум Music for People Who Believe in Love.

По думите му песента показва как разсъждава над "живота от птичи поглед, признавайки многото благословии около мен". Той описа парчето като "празник на благодарността, надеждата и любовта", тъй като засяга неговия опит като баща и намирането на щастие "да правя това, което обичам, за да си изкарвам прехраната".

Само преди два месеца Cardi B с тъга информира, че дългоочакваното продължение на нейния хитов дебютен албум от 2018 г., Invasion of Privacy, вероятно няма да излезе тази година, защото тя се фокусира върху "релаксирането" и наслаждаването на лятото.

След това oбаче в четвъртък, 18 юли, певицата изглежда е променила мнението си защото сподели подробности за новото й сътрудничество с Rob49, "On Dat Money". Ето как звучи и парчето.

Преди броени дни Griff издаде своя дебютен албум vertigo. Знаковият проект на британската поп звезда се приземява успоредно с визуализацията към сингъла "Tears For Fun". Griff наскоро сподели новия сингъл "Anything" и ще подгрява на емблематично турне Eras на Тейлър Суифт.

Griff е готова за доста събития, в подкрепа на vertigo, след като също така беше поканена да обиколи САЩ по-късно тази година от Сабрина Карпентър. Световното ѝ vertigo турне продължава това лято с дати в Австралия, Америка, Европа и Обединеното кралство и вече обяви шоу в Лондон в "Александра Палас" на 13 ноември.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Еминем, Кейти Пери, Андреа Бочели, Дара Екимова и CYRIL

Запознават се още през 2022 г. на лагер за писане на песни в Гърция, а често след това ALMA и Алекс Паркър кръстосват пътищата между Букурещ, Лондон и София, за да работят заедно в студио.

През последните няколко месеца дори живеят заедно в Лос Анжелис, където отиват, за да се докоснат до безкрайните възможности на музикалния свят там. След успеха на първия си съвместен проект "Hold You Down", двамата са готови с ново парче, което е озаглавено "Angels" и излиза днес, 19 юли.