Не бихме скрили, че Ан Хатауей е сред любимите ни актриси. И разбира се, далеч не само на нас, защото все пак има емблематични роли в някои от най-харесваните комедии и драми. А доказателство, че феновете продължават да се вълнуват от тези филми години след създаването им, е фактът, че вече се готвят техни продължения.

Готви се продължение на "Дяволът носи Прада"

Готви се продължение на "Дяволът носи Прада"

Ето какво знаем към момента

Преди два месеца стана ясно, че се работи по втора част на "Дяволът носи Прада", където Ан Хатауей си партнира с Мерил Стрийп. Съвсем скоро след тази новина пък имаме и официално потвърждение, че Ан Хатауей ще се завърне и в "Дневниците на принцесата 3".

Припомняме, че първият филм излезе още през 2001 г., а вторият "Дневниците на принцесата: Кралски бъркотии" през 2004 г. В романтичната комедия Ан Хатауей изиграва Миа Термополис - обикновена тийнейджърка, която претърпява трансформация в истинска принцеса, за да наследи управлението на измисленото кралство Женовия. В ролята на кралицата и баба на Миа пък е актрисата Джули Андрюс.

Всъщност за трета част от поредицата се заговори още преди няколко години, като през 2022 г. стана ясно, че вече се работи по такава. Миналата година Ан Хатауей издаде също, че има напредък по проекта, макар и все още да "няма нищо за обявяване".

Е, сега актрисата вече официално обяви, че ще се завърне в "Дневниците на принцесата 3".

"Чудесата се случват. Обратно в Женовия. Приказката продължава", пише тя към закачливо видео с няколко от емблематичните кадри от първия филм.

Потвърждението ѝ идва само часове след като стана ясно и кой ще режисира филма. Това е Адел Лим, най-известна с филма "Луди богаташи" (Crazy Rich Asians). Романтичната комедия от 2018 г. се превърна в една от най-печелившите на всички времена, след като изби скромния си бюджет от 30 милиона долара с печалбата от впечатляващите 174 милиона долара само в Северна Америка. Освен това филмът бе номиниран за Златен глобус и се спечели отличие на Critics Choice Awards.

Ан Хатауей откровено за трезвеността и новия си секси филм

Ан Хатауей откровено за трезвеността и новия си секси филм

5 години без алкохол и повече от уверена на 40

Със сценария на "Дневниците на принцесата 3" се заема Флора Грийсън, а продуцент е Дебра Мартин Чейс, която създаде филмовия франчайз. Ан Хатауей също ще продуцира. Подробности около сюжета все още не са ясни, но се очаква третата част да продължи историята от първите два филма, пише Variety.