Актьорската професия може и да изглежда на моменти бляскава и безпроблемна, но и тя има своите тъмни страни. А някои от големите звезди понякога решават да разкриват част от тях.

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Актрисата има послание към младите

Ан Хатауей например точно това в интервю пред V Magazine. 41-годишната актриса реши да се върне назад във времето, когато точно е пробивала в Холивуд, за да разкаже за една неприятна за нея случка.

Хатауей не разкрива за кой филм става дума, но ситуира случката в първите години на новия век. Тогава тя е получила роля във филм, но продуцентите са ѝ казали, че трябва да направи един много странен тест, за да се провери с кой актьор би имала най-добра химия пред камерите.

За целта от нея е поискано да се целуне с 10 подбрани от кастинг директора мъже, като дори ѝ е било казано, че трябва да се чувства развълнувана. "И си помислих: "Нещо не е наред с мен", защото не бях развълнувана от това", казва Ан Хатауей.

Актрисата казва, че тогава е била млада, но е осъзнавала колко лесно може да загуби не само тази роля, но и бъдещи, ако откаже идеята да целуне 10 мъже, защото ще бъде заклеймена като човек, с който се работи трудно. "Така че просто се престорих, че съм развълнувана и продължих."

Ан Хатауей казва, че никой не се е държал грубо с нея или опитал да я нарани, но осъзнава колко различни са били онези времена и начинът, по който актьорите са били избирани за ролите. Сега Хатауей е избрала да работи по различен начин във филмите си.

Тя е продуцент на филма The Idea of You и за да подбере правилните актьори им е дала задача, която не включва целувки и физически контакт. Хатауей е поискала актьорите да назоват песен, която според тях ще се хареса на персонажа им. И тази песен е трябвало да бъде така подбрана, че да накара нейния собствен персонаж във филма да танцува, пише The Hollywood Reporter.

The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - първи трейлър на романтичната драма

Ан Хатауей се впуска във вихрен романс

Първи горещ трейлър на The Idea of You

В The Idea of You Ан Хатауей влиза в ролята на Солийн - 40-годишна самотна майка, която се влюбва лудо в 25-годишен музикант и започва връзка с него, която е против всички очаквания.