Трудно е човек да си скрие симпатиите, затова ние не се и опитваме да се правим, че Зоуи Кравиц не ни е влязла дълбоко под кожата. Направо се е загнездила там и нищо не можем да направим по върпоса (не че се оплакваме).

Зоуи Кравиц, Робърт Патисън, Wonderland и секси снимките на актьорите за списанието

Зоуи Кравиц и Робърт Патисън са опасно близки

Секси фотосесията на актьорите за списание Wonderland

Тази година дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет не се бори за Оскар, но беше сред поканените звезди не само на самата церемония, но и на партито на Vanity Fair, което по традиция се организира след нея. Актрисата присъстваше и на това на Saint Laurent, което се проведе за първа година два дни преди церемонията.

И на трите събития имаше страшно много звезди, но очите ни останаха по Зоуи Кравиц. На партито на Saint Laurent актрисата бе решила да заложи хем на нещо обикновено - дънки, хем и на нещо много провокативно - черна прозрачна блуза, която не оставя много на въображението.

На самата церемония по връчването на наградите Оскар Кравиц бе заложила на доста по-различна цялостна визия. От E! News разбираме, че бебешко розовата рокля с голи рамене и голяма панделка на 33-годишната актриса е от колекцията на Saint Laurent. 

Снимка 568438

Източник: GettyImages

Диамантената ѝ огърлица пък е дело на Kwiat, а в всичко това в комбинация с прибраната коса се отдалечава от визията на Жената котка, в чиято роля я видяхме по-рано през месеца в "Батман". Но за сметка на това напомня много на Одри Хепбърн.

И ако през 2019 г. Зоуи Кравиц беше решила на партито на Vanity Fair да заложи на провокативна визия, включваща 18-каратов златен сутиен, то тази година изглеждаше коренно по-различно.

Снимка 568437

Източник: GettyImages

Актрисата се появи на събитието облечена в дълга бяла прилепнала рокля отново на Saint Laurent. Но дългите ръкави не бива да заблуждават, че тоалетът ѝ е консервативен, защото всъщност е с изрязан гръб.