Да имаш собствен сайт звучи доста яко, но е и отговорно. Е, ако имаш намерението да го запълваш със смислено съдържание. 

Владо Карамазов и Юлиан Вергов в Париж

Владо Карамазов и Юлиан Вергов в Париж

И работата, и удоволствието

С тази задача се е нагърбил и Владимир Карамазов. От няколко месеца насам, в интернет пространството, можем да открием и влезем в личния му сайт. Именно в него той споделя и какво го е подтикнало към това начинание, защото да създадеш и поддържаш сайт си отнема време. 

Снимка 345135

Източник: vladimirkaramazov.com / Фотограф Драгомир Спасов

"Създадох този сайт, не за да покажа какво съм направил, а като равносметка на свършената работа до момента", пише Владо Крамазов. И точно това и прави. А първата му равносметка е, че за неговите 38 години е прекарал 20 на сцената. Важното за него през тези години е, че е станал актьор. 

Френските приключения на Владо Карамазов

Френските приключения на Владо Карамазов

Фотографията му се отдава

Снимка 345134

Източник: vladimirkaramazov.com / Фотограф Драгомир Спасов

Сега обаче на фокус е следващият период, в който иска да сбъдне други свои мечти. Защото, както той сам пише в сайта, те са неговият двигател и стремеж. А ако разгледаме сайта внимателно ще видим, че в него може да намерим както актуална информация около постановките, в които участва, така и спомените на актьора за негови пътувания през годините.