На 9 януари принцесата на Уелс навърши 42 години. Много от почитателите й отбелязаха рождения й ден в социалните медии, а крал Чарлз лично я поздрави от официалния си профил в Instagram.

Как Кейт Мидълтън как ще прекара 42-ия си рождения ден

Как ще прекара 42-ия си рождения ден Кейт Мидълтън

Всички са в очакване

Поздравлението към Кейт Мидълтън, което никой обаче не видя, беше от съпруга й. Принц Уилям в същия ден направи публикация в X (преди Twitter), но тя нямаше нищо общо с рождения ден на Кейт.

Уилям изрази съболезнования на семейството на Дж. П. Р. Уилямс - легенда на уелския национален отбор по ръгби. Уилямс почина на 74-годишна възраст ден по-рано.

"Никога не е имало някой като него на ръгби терена", пише Уилям. Посланието му на английски е последвано и от такова на уелски - език, който принцът (подобно на баща си Чарлз преди това) е принуден да научи, когато става принц на Уелс.

Принц Уилям често използва именно профила в Х, за да коментира актуални събития от спортния свят. За сметка на това общия му профил със съпругата му в Instagram e използван за по-официални цели, припомнят People.

Снимка 648167

Източник: GettyImages

Колкото до честитката от страна на официалния профил на крал Чарлз и Камила в Instagram, много от феновете на Кейт Мидълтън видяха в нея нещо повече. Снимката показва Кейт от деня на коронацията на Чарлз, като самият той присъства на снимката, заедно с най-малкия си брат Едуард и съпругата му Софи.

"Смятам, че можеше да бъде избрана по-хубава снимка на страхотната ни принцеса, без да се виждат толкова хора около нея. Струва ми се много егоистично, ако крал Чарлз е одобрил точно тази", се казва в един от коментарите под публикацията.