Принц Уилям и Кейт Мидълтън са не просто една от най-харесваните светски двойки - те са пример за подражание на мнозина. Както заради любовта помежду им, така и заради отдадеността към монархията, но и подари факта, че отглеждат и възпитават повече от успешно трите си деца.

Графикът на принц Уилям и Кейт Мидълтън за 2024 включва и пътуване до Рим

Плановете на Уилям и Кейт за 2024 г.

Първата половина на годината е разчетена

Бъдещите крал и кралица на Великобритания могат да разчитат на помощта на колкото си искат детегледачки, но предпочитат винаги да са в главната роля в живота на Шарлот, Джордж и Луис.

И колкото и невъзможно да ни се струва, те винаги успяват. На фона на стотиците си ангажименти като кралски личности, принцът и принцесата на Уелс са винаги там, когато децата им имат нужда от тях. И когато са далеч от светлините на прожекторите и не е нужно да носят официални костюми и рокли, те са просто едни родители на ученици в Lambrook School.

Снимка 648168

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от HELLO!, Уилям и Кейт присъстват на всички организирани в учебното заведение събития и винаги са редом до останалите родители, без излишна показност и привилегии. Те са мили и общителни с всички и обичат да обменят опит, когато става въпрос за малките ученици. И нямат нищо против дори да се наредят на опашка и да изчакат реда си, за да могат да се включат в благотворителна томбола.

Принцът и принцесата на Уелс успяват винаги така да напаснат натоварените си програми, че да не усетят децата им тяхната липса. А правило за Мидълтън е всяка сутрин лично да ги кара на училище - освен ако не е в чужбина, разбира се.

Всички тези факти не са особена изненада, като се има предвид, че съпрузите винаги са следвали своето най-голямо желание - да осигурят на Шарлот, Джордж и Луис едно щастливо и безгрижно детство.

Принц Уилям и промените, които планира, когато стане крал

Сътресенията, които ще се случат, когато Уилям седне на трона

Управление с твърда ръка

Неведнъж сме виждали как Кейт се забавлява на лудориите на тримата, вместо да им се скара да се държат по-прилично. Защото въпреки че във вените им тече синя кръв, те са преди всичко нейни деца и тя не иска нищо друго, освен най-доброто за тях.