След участието си на Australian Open, където отпадна преди финалната фаза, Григор Димитров се отдаде на кратка почивка в Дубай. С кого беше там така и не разбрахме, но родният тенисист се е поглезил с някоя и друга разкрасителна процедура и е успял да си отдъхне от усилените тренировки.

Григор Димитров и Лолита Османова породиха съмнения, че са се събрали

Върна ли се Григор Димитров към стара любов

Съвпадението, което накара феновете на родния тенисист да се съмняват

А след това е стегнал куфарите не за къде да е, а за родината си. В понеделник, 29 януари, кметът на Хасково публикува в профилите си в социалните мрежи снимка с Григор Димитров, а на следващият ден самият той също се похвали, че е в родния си град.

Поводът за вероятно краткото посещение е много важен - рожденият ден на майка му Мария. А денят се превърна в наистина специален и за двамата.

Снимка 651180

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

Григор Димитров публикува в стори в Instagram поредица от снимки, от които разбираме, че е бил на посещение в местното спортно училище "Стефан Караджа", в което самият той е учил като малък.

Там е бил посрещнат с питка и мед и се е срещнал с учениците. Родният тенисист е позирал в една от класните стаи, разходил се е по коридорите и двора на училището, видял е и добре познатия си физкултурен салон и очевидно носталгията е успяла да го завладее напълно. 

Снимка 651181

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

След това спортистът е посетил и езиковата гимназия, в която майка му Мария работи като преподавател по физическо възпитание, за да я изненада за рождения й ден.

Снимка 651183

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

Там заедно с учениците я е поздравил с Happy Birthday, което определено успява да я разчуства. А след това тенисистът е посетил и кабинета по биология в училището, обновен и оборудван с негови лични средства.

Григор Димитров и новата секси фотосесия на тенисиста

Кой съблече Григор Димитров

Така искаме да го виждаме по-често

Оказва се, че връщането назад към корените не е просто емоционално желание на Григор Димитров, а част от нов рекламен проект, в който той е главно действащо лице, пишат медии от родния му град. Затова и в Хасково плътно по петите го следва снимачен екип. А ние нямаме търпение да видим крайния резултат.