Както добре е известно на всички, които следят професионалния път на Григор Димитров, той неочаквано отпадна в трети кръг на Australian Open от португалеца Нуно Боржеш.

Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - тенисистът с нова причeска и на къмпинг

Ново начало за Гришо след раздялата с Мадалина

Време е за промяна

И по всичко личи, че родният тенисист е решил да се отправи някъде на почивка, където да релаксира след загубата. От качените сторита на Григор Димитров разбираме, че това място са Обединените арабски емирства и по-точно Дубай.

Разбираме също, че тенис звездата е отишъл на бръснар, който е оформил брадата му и го е подстригал. Освен това 32-годишният Гришо се похвали с кадри край басейна с гледка към прочутия хотел "Бурж ал Араб". Както може да се очаква от един спортист от неговия ранг, дори и по време на почивка, той поддържа форма във фитнеса, където компания пък му прави един пудел.

Снимка 650524

Източник: Instagram / grigordimitrov

Нищо странно на пръв поглед, но феновете на родния спортист забелязаха интересно съвпадение: едно от бившите му гаджета - Лолита Османова, с която Григор имаше връзка преди Мадалина Геня, е в Дубай по същото време като него. Това става ясно отново от качени сторите на Лолита в Instagram. 

И макар към момента да не са засечени някъде заедно, феновете на Григор и Лолита започнаха да се питат дали все пак старата любов не се е възродила.

През 2020 г. се заговори за пръв път, че Григор Димитров и Лолита Османова имат връзка, след като милионерската дъщеря беше забелязана на един от мачовете му в ложа заедно с най-близките на тенисиста.

Причината за раздялата им не е ясна, също както не се знае и кога точно е приключила връзката им, но през май 2023 г. Григор вече беше започнал да излиза с актрисата с румънски произход Мадалина Геня. Съдейки по поведението им социалните мрежи, Гришо и Мадалина се разделиха някъде към октомври същата година.

Григор Димитров и новата секси фотосесия на тенисиста

Кой съблече Григор Димитров

Така искаме да го виждаме по-често

Що се отнася до 30-годишната Османова, тя вече има зад гърба си един брак с милионер, продължил едва около година. Двамата с Гаспар Авдолян вдигат сватба за 10 милиона долара в Dolby Theatre в Лос Анджелис - да, точно там, където се раздават Оскарите. След раздялата ѝ с Григор, красавицата не е засичана в компанията на друг мъж.