Емили Ратайковски обича да провокира по всякакъв начин, като любимият ѝ е по бански, разбира се. Но освен това моделът обича да посещава мачове от NBA в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Емили Ратайковски е готова да разкаже цялата истина за развода с Себастиан Беър-МакКлард

Когато Емили Ратайковски разголва душа и тяло

Какво сподели моделът пред Vogue Aвстралия

Послено Ратайковски привлече вниманието, когато бе на мач на Ню Йорк Никс в Madison Square Garden срещу Маями Хийт.

Тогава тя бе в компанията на Ирина Шейк, но двете напуснаха залата доста преди края на мача, когато Никс губеха с цели 21 точки. В крайна сметка, отборът от Ню Йорк успя да направи невъзможното и не само навакса разликата, но и спечели мача.

Действията на Емили Ратайковски обаче са ядосали управата на Madison Square Garden. Ето защо тя вече няма да получава безплатни билети за най-хубавите места - тези непосредствено до игрището. Ако иска, разбира се, Ратайковски може да си закупи билети, но като всички останали фенове и няма да се ползва с привилегии.

Въпросните места са не само изключително скъпи, но и много трудно човек може да намери свободен билет за тях. Според Marca, моделът не е знаела, че е направила нещо лошо и е оправдала ранното си тръгване с детето си.

Емили Ратайковски и Тина Кунаки са секси заедно по бански

Секси, по-секси, най-секси...Емили Ратайковски и Тина Кунаки заедно по бански

Когато двете красавици са на почивка, всички погледи са в тях

Въпреки това има източници, които твърдят, че Емили Ртайковски и Ирина Шейк не са изглеждали така сякаш бързат да си тръгнат, като дори са се спрели да си направят няколко селфита.