Какво се случва между Дженифър Лопес и Бен Афлек? Има ли проблем в брака им или просто всеки е отдаден повече на работата си в момента? Надяваме се да е второто и поне така изглежда в случая с Джей Ло.

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Актрисата сама и на премиерата на новия си филм

54-годишната певица и актриса определено има повод за гордост. Новият й филм за Netflix Atlas стана най-гледането заглавие в стрийминг платформата за изминалия уикенд в 55 страни - гледан е 28.2 милиона пъти по данни на самите Netflix.

Atlas е фантастичен екшън, в който главната героиня е принудена да работи заедно с изкуствен интелект, за да спаси Земята от зъл робот. "Мисля, че филмът върши чудесна работа в показването на това как AI може тотално да обърка", коментира тя пред Variety.

Лопес споделя, че вече е усетила негативните му ефекти върху себе си чрез рекламни кампании на козметични продукти, с които тя няма нищо общо, които ползват лицето й, състарено чрез изкуствен интелект и с добавени бръчки.

"И ето ни тук, и вече ни крадат лицата. Така че да - изкуственият интелект наистина е страшен", казва още тя. Спорен нея обаче трябва да сме отворени за възможностите, които той отваря. "Филмите, които говорят за AI - особено Atlas, ни показват и двете страни на монетата."

Скарлет Йохансон срещу ChatGPT - 1:0

Скарлет Йохансон срещу ChatGPT - 1:0

Гласовият асистент на чатбота предизвика полемики

Atlas с Дженифър Лопес е наличен за стриймване в Netflix.