2024 г. започва доста смело и решително за 35-годишния модел и риалити звезда Анджела Уайт, по-известна като Blac Chyna. Още през изминалата година тя си бе поставила няколко здравословни цели, с които да подобри себе си и начина си на живот и дори вече е изпълнила някои от тях, сред които да разтвори филърите по лицето си.

Ани Хокинс-Търнър - жената с най-големите естествени гърди в света

Жената с най-големите естествени гърди в света

Проклятие или благословия

Следващата голяма крачка в промяната на външния вид на Blac Chyna също е налице. Става въпрос за смаляването на гърдите ѝ, за което тя също е споделяла преди.

По думите ѝ големината на естествения ѝ бюст просто ги е карала да изглеждат неестествено и тъй като е смятала, че не ѝ подхождат, е била убедена, че операцията е правилното решение.

В крайна сметка Blac Chyna наистина се е подложила на операцията, но от един от последните ѝ постове в Instagram става ясно, че не е минало без усложнения.

"Здравейте на всички, Честита Нова година. Да, направих го отново", казва моделът във видео, на което я виждаме с превръзка около гърдите.

По-нататък в клипа тя пояснява, че всъщност ѝ се е наложило да се подложи на операция за намаляване на бюста два пъти. Причината е, че първата е довела до капсулирането на едната ѝ гърда, което е рядък, но известен риск вследствие на процедурата. Това, което се случва при този нежелан ефект, е свиването на мускула около импланта в гърдата, което предизвиква болка.

При втората операция, която е преминала успешно, лекарите са се справили с усложнението, но и са намалили бюста на Blac Chyna дори още малко, пише Entertainment Tonight. Към момента риалити звездата се възстановява добре и е доволна от резултата.

Сами Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Когато дъщерята на Чарли Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Бахамските приключения на Сами Шийн

Отново в социалните си мрежи тя изрази и благодарността си към своите фенове за подкрепата по време на целия процес и сподели, че посреща новата година с много оптимизъм.