За никого не е тайна любовта на Владо Карамазов към фотографията. И към пътуванията, по време на които актьорът с удоволствие снима. 

Владимир Карамазов и сайтът със снимки, който актьорът пусна

Какво направи Владо Карамазов на Коледа

Актьорът материализира страстта си към фотографията

Той често публикува свои снимки в профила си в Instagram от различни места, които е посещавал или пък нещо, което силно го е развълнувало.

Неотдавна актьорът се похвали, че дори е получил първата си фотографска награда и е станал член на фото академия „Янка Кюркчиева“.

View this post on Instagram

on

„Няма да скрия, че съм щастлив. За пореден път разбрах, че си обичам характера, който ми помага да преследвам целите си докрай. А и фактът, че любимото занимание успях да вдигна на друго ниво и превърнах във форма на мое изкуство, много ме радва. Винаги съм се стремял с нещата, с които се захвана, да ги отлепя от посредствеността“, написа той в профила си и публикува както наградата, така и двата великолепни кадъра, с които е стигнал до финала.

View this post on Instagram

on

Явно при едно такова пътуване актьорът е попаднал на добри хора, които в стремежа си да го зарадват са му поднесли страхотни изненади.

„Бях в Родопите, за да поснимам и да изляза от града. Хората ме виждаха, малко приказки и след това – подаръци. Много мили и добри хора. Приемах подаръците макар и с неудобство."

Така абсолютно ненадейно той се снабдил с първокласна домашна зимнина, приготвена от трудолюбиви родопчани, която той документира и сподели с всичките си приятели в социалната мрежа.

View this post on Instagram

on

Манатарки, телешко месо, компоти, сладка... Всеки е дал, каквото е имал. „Това е истинска храна. Много био. Всеки път става така. То излиза, не че ходя да снимам, а да събирам зимнина:)“, шегува се Карамазов.

И продължава: „Хората от планината живеят без стрес, дишат чист въздух и се хранят с истинска храна. А не са ли точно тези три фактора причината за всички болести. Това е констатация, съвети и решение нямам.“

А всичките му приятели споделиха свои впечатления от сърцатите хора от Родопите и вълшебния начин, по който човек се чувства там.