Едва ли има човек, който използва интернет и не е попадал на клипче на влогър или инфлуенсър. Нека не забравяме и факта, че от модерна тенденция, създаването на подобен тип съдържание се превърна и в много добре платена работа.

Виталий Здоровецкий, Кинси Волански, Шампионска лига и защо полугола жена нахлу на терена

Коя беше полуголата жена на финала на Шампионска лига

Безплатната реклама върши работа

Един от хората, които знаят това най-добре, е Виталий Здоровецкий. През годините той е правил какви ли не клипчета, за да добие популярност. Последното му начинание е сайтът Vitaly Uncensored. За да имаме достъп до неговото съдържание обаче, трябва да имаме навършени 18 години (или ако сме подрастващи - да го прави със знанието на родителите ни) и да платим месечен абонамент.

В замяна на парите ни ще получим нецензурирани клипчета на пранкове и социални експерименти, в който плътта преобладава. Дали му се получава добре е въпрос, на който не е нужно ние да даваме отговор. Правят го тези повече от 32 милиона платени потребители.

Кинси Волански, Виталий Здоровецкий и резултатът от полуголото ѝ нахлуване

Какво се случи с полуголия модел от финала на Шампионска лига

Животът на Кинси Волански не може да бъде по-добър

Разбира се, и в този случай малко реклама никога не е излишна. Ето защо на финала на Шампионската лига през юни, приятелката на Виталий - Кинси Волански, нахлу на терена в изрязано боди (или е бански, не сме сигурни) с изписано на него името на сайта.

Но както се казва, всяко чудо за три дни. Сега Елена Здоровецкий - майката на Виталий, се погрижи отново да привлече вниманието на всички. Тя последва "светлия пример" на бъдещата си снаха и се опита да излезе на терена по време на финала на световното първенство по крикет между Англия и Нова Зеландия.

"Тоалетът" на Елена беше подобен на този на Кинси Волански - отново беше изписано името на сайта. Този път обаче бодито не беше толкова изрязано.

За най-голямо съжаление на жената, стюардите я спипаха, преди да навлезе на игрището. А като горд син Виталий побърза да се похвали с това в социалните мрежи. Според него, заради подвига си майка му е легенда...