В събота, 1 юни, феновете на Ливърпул имаха повод за радост, защото техният отбор спечели за шести път най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига.

Двата гола на Мохамед Салах и Дивок Ориги бяха достатъчни за успеха, но финалът не мина и без случки, които не касаят пряко играта.

Снимка 426725

Източник: GettyImages

В началото на първото полувреме жена, облечена доста оскъдно, реши да пробяга половината терен. Според Mirror, това е Кинси Волански.

Тя е модел и приятелка на YouTube звездата Виталий Здоровецкий. Той пък е известен с клиповете, в които си прави шеги с хората, а понякога и ги прецаква доста сериозно.

Снимка 426726

Източник: GettyImages

Подобни голи и полуголи инвазии по терените не са рядкост, но в този случай прави впечатление какво е изписано върху банските, бодито, или каквото там носеше Кински Волански - Vitaly Uncensored.

Снимка 426727

Източник: GettyImages

Vitaly Uncensored е сайтът на Виталий Здоровецкий, в който срещу месечен абонамент всеки може да гледа негови нецензурирани видеа. Едва ли има нужда от реклама предвид факта, че има 10 милиона абонати в YouTube и 2,6 милиона последователи в Instagram. Според The Sun, сайтът има 32 милиона регистрирани потребители.

Въпреки това рекламата е факт, а Виталий се погрижи да ни покаже реакцията си при нахлуването на приятелката му. Самият той има забрана да присъства на големи спортни събития заради лудориите, които върши. Последната му беше през 2014 г. по време на Световното първенство в Бразилия, когато на финала нахлу на терена и се опита да целуне футболист на Германия.