Едно от най-интересните признания, който Дейвид и Виктория Бекъм направиха в документалната поредица Bekcham, определено е това за авантюрата на бившия футболист с Ребека Лус преди близо 20 години. Чухме позицията на съпрузите, но не и на третата страна в скандала.

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм в Beckham - 20 години след предполагаемата изневяра с Ребека Лус

Виктория Бекъм проговори за изневярата на Дейвид Бекъм

20 години след скандала

Ребека Лус със сигурност не е искала името й отново да бъде коментирано във въпросния контекст, но надали е била информирана какво ще се излъчи по Netflix и по-скоро е поставена пред свършен факт, зад който стои сделката за милиони на семейство Бекъм. А за нея остава само огорчението от нападките, които отново получава.

Бившият модел наруши мълчанието след излизането на епизода, в който се говори за нея и Дейвид Бекъм. В профила й в Instagram заваляха негативни коментари под последните й снимки, но все се намира по някой, който да я защити и да определи критиките като "отвратителни".

Лус благодари за подкрепата и заяви, че се опитва да приема подобни изказвания с колкото се може повече хумор и усмивки. Именно положителна нагласа към случващото се опитва да демонстрира и със снимките си, на които е винаги в добро настроение. 

Дейвид Бекъм и спомените, които иска да изтрие - какво разкри футболистът в Beckham

Кога хората са заплювали Дейвид Бекъм по улиците

Тъмната страна на футбола

Днес бившата лична асистентка на Дейвид Бекъм, която направи публични признания, че двамата са имали интимна афера, докато той е футболист на Реал Мадрид, живее спокойно в Норвегия. Ребека Лус има съпруг и две деца и работи като учител по йога и масажист. И всички риалити предавания и публични изяви, за които преди си умираше, днес нямат място в живота й, предава People.