Виктория Бекъм рядко показва родителите си, но днес, 18 май, има повод да го направи. Бащата на бившата спайска Антъни Адамс има рожден ден, а известната му дъщеря не пропусна да го поздрави в социалните мрежи.

Госпожа Бекъм публикува видео със снимки с майка си и баща си на фона на песента на Стиви Уондър "Sir Duke" - любимата на рожденика. Кадрите са подбрани от детските години на Виктория до днес и някои от тях досега не са били показвани.

Така суетната дизайнерка си позволи да покаже на всички как е изглеждала като тийнейджърка например. Но тук място за суета няма, защото Виктория иска да накара баща си да се чувства истински обичан, макар и от разстояние.

Заради COVID-19 тя не се е виждала с родителите си от известно време и съжалява истински, че ще трябва да прекарат и празника на баща й разделени. Тя сподели, че няма търпение да могат да се видят и да празнуват заедно съвсем скоро.

"Ти си най-невероятният баща, дядо, съпруг и приятел. Обичаме те толкова много" - с тези думи завършва емоционалният поздрав на Виктория към баща й Антъни.

Виктория Бекъм, дъщеря й Харпър и училищната униформа, която ядоса феновете

Виктория Бекъм пак вбеси феновете

За какво я критикуват този път

Госпожа Бекъм неведнъж е споделяла, че се възхищава на своите родители и най-вече на техния 49-годишен брак, от който взима пример за своя с Дейвид Бекъм. И очевидно това е печеливша стратегия.