В края на април стана ясно, че финансовата криза, няма да подмине и Виктория Бекъм. Оказа се, че заради спада в продажбите и в приходите Виктория Бекъм ще освободи 30 души от персонала на луксозната си марка. Служителите ще отидат на борсата и ще получават обезщетения от държавата.

Тази новина дълбоко възмути британците, които изразиха мнението си, че не е честно те, като данъкоплатци, да плащат от джобовете си на горките хора, след като госпожа Бекъм разполага с толкова пари и само колекцията ѝ от чанти е оценена на 1.5 млн. паунда.

Да не споменаваме и факта, че модният бизнес на Виктория Бекъм от години е на загуба и не генерира печалба. По тази причина изглежда лицемерно точно сега тя да остави 30 души без работа в тези тежки времена и да се оправдае с кризата.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и финансовите им неволи в модния бизнес

Защо всички критикуват Виктория Бекъм

Пош Спайс май не е права

Само няколко седмици след историята с уволненията, съпругата на Дейвид Бекъм успя отново разгневи потребители на социалните мрежи. Този път поводът за коментарите и недоволството е снимка на дъщеря ѝ.

В профила си в Instagram Виктория показва как осемгодишната Харпър учи от вкъщи по време на домашната изолация. Недоволство обаче беше предизвикано от нещо друго - от училищната ѝ униформа.

Редица последователи на бившата певица от Spice Girls я нападнаха, че за пореден път демонстрира колко е надута, след като е облякла дъщеря си с униформа, когато не е на училище, а учи у дома.

Някои дори написаха, че не виждат причина Виктория да тормози детето по този начин. Разбира се, сред коментарите, има и такива, които защитават госпожа Бекъм. Сред тях има и една учителка, която споделя, че децата, които тя самата обучава от дистанция, също са облечени в униформи.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и новият им дом за 24 милиона долара в Маями

Новата придобивка на семейство Бекъм за 24 милиона

За едни криза, за други - пир