Буквално дни преди началото на Седмицата на модата в Париж, където трябваше да представи колекцията си за сезон есен-зима 2024, Виктория Бекъм счупи крака си по време на тренировка във фитнеса.

Виктория Бекъм - с патерици на Парижката седмица на модата и дефилето на Victoria Beckham

Виктория Бекъм - с патерици

Дизайнерката пострада малко преди ревюто си в Париж

Това обаче нямаше как да спре човек като нея от това да покаже новите дизайни на Victoria Beckham пред бляскавата тълпа във френската столица. И не само това - 49-годишната дизайнерка дори излезе на подиума горда и елегантна, макар и с патерици.

Виктория имаше подкрепата не само на феновете на марката, но и на почти цялото си семейство. Там бяха съпругът й Дейвид Бекъм, големият им син Бруклин със съпругата си Никола Пелц, най-малкият Круз, както и дъщеричката им Харпър.

Средният син на семейството Ромео не присъстваше, макар на предния ред до останалите роднини на Виктория да седеше вече бившата му приятелка Миа Рийгън. Сред останалите гости на дефилето бяха бразилският футболист Роналдо, Мария Шарапова, Уилоу Смит, Алесандра Амброзио.

Самата Виктория пък беше намерила идеалният начин да "носи" гипсирания си крак - тя беше избрала семпъл тоалет изцяло в черно с широк панталон, който покриваше протезата, и черен топ без ръкави.