Дейвид и Виктория Бекъм са известни, красиви, успешни, богати и женени от цели 20 години. Определно са малко двойките като тях и на всички ни е интересно как съумяха да запазят брака си две десетилетия.

В последното си интервю в американското предаване Today бившата изпълнителка от Spice Girls шеговито разкри какво според нея успява да поддържа семейните й взаимоотношения.

Както госпожа Бекъм ни сподели наскоро, любимото им занимание с нейния съпруг е да си сложат луксозни маски за лице и просто да релаксират един до друг на леглото.

А именно използването на едни и същи козметични продукти Виктория определи като една от тайните на техния брак. Това се е случвало и в началото на връзката им, и сега. 

"Разбира се, той не ползва моя молив за устни", уточни с усмивка дизайнерката. Но пък бившият футболист с удоволствие си открадва от нейните хидратиращи продукти за лице и тяло и тя не открива нищо лошо в това.

Извън кръга на шегата, Виктория е категорична, че четирите деца са това, което успява да поддържа брака им вече 20 години. "Децата са наш приоритет, всички се върти около тях", пояснява тя.

Въпреки това, двамата с Дейвид имат своя професионален път и всеки е щастлив с кариерата си. Двамата са истински късметлии, че са се намерили и не спират да се подкрепят, пише Independent.

Виктория Бекъм, децата ѝ, храненето и какъв пример им дава

Личният пример на Виктория Бекъм

Съветите на г-жа Бекъм

Днес най-големият им приоритет е семейството, а комуникацията е ключът към успешната им връзка. А ние можем само да взимаме пример.