Бруклин Бекъм е най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм. На 4 март той навърши 23 години. За да отбележат специалния повод, щастливите му родители решиха да споделят няколко лични снимки от семейния архив.

Виктория Бекъм, Ромео Бекъм и появата им на ревюто на Yves Saint Laurent в Париж

Мъжът, който придружи Виктория Бекъм в Париж

Не, не е Дейвид Бекъм

Виктория Бекъм качи сладък кадър, на който виждаме нея и малкия Бруклин като бебе. По всичко личи, че семейството е някъде на топло и се радва на своята ваканция. Виктория е по бански, а малкия Бруклин е на не повече от година.

"Преди 23 години на днешния ден животът ми се промени завинаги, почувствах любов, невъзможна за обяснение. Бруклин, нямаш представа колко много те обичаме всички. Честит рожден ден на най-сладката и на най-милата душа", написа гордата майка под снимката в своя Instagram.

Дейвид Бекъм също не пропусна да сподели с последователите си в социалните мрежи този специален момент. Той отново се върна 23 години назад, за да си спомни първите моменти с малкото си момченце.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц имението в Лос Анджелис и новата промяна за двойката

Бруклин и Никола са готови за промяна

Нова сериозна крачка

"Честит рожден ден на моето невероятно момче. Обичаме те толкова много", написа бившият футболист под кадъра, на който виждаме малкия Бруклин на няколко месеца.

Към сърдечните поздравления, разбира се, се включи и годеницата на Бруклин - Никола Пелц. Тя също използва своя Instagram, за да изрази любовта си към бъдещия си съпруг.

"Честит рожден ден, бебче. Толкова съм щастлива, че мога да вървя напред в живота с теб до мен. Обичам те все повече с всеки изминал ден. Нямам търпение да се омъжа за теб толкова скоро", пише моделът. Ние също нямаме търпение за тяхната сватба, която по всичко личи, че ще бъде събитието на годината.