Определено можем да кажем, че Ванеса Хъджинс е от звездите, които не стоят много на едно място, а обичат да опитват нови неща и да са постоянно заети.

Ванеса Хъджинс, горещата йога, груповите тренировки и тежките упражнения във фитнес залата

Как тренира Ванеса Хъджинс

Звездата определено не пести сили и време

Със сигурност можем да кажем и че актрисата е сред най-сексапилните в Холивуд, но в същото време сърцето ѝ е заето. От началото на годината тя излиза с бейзболиста Коул Тъкър, с когото се запознават в Zoom среща за медитация.

Преди няколко месеца Хъджинс поясни, че всъщност тя е направила първата крачка и му е писала след проведения час. В предаването на Дрю Баримор тогава актрисата каза, че в това жена да действа първа няма нищо страшно и срамно.

Сега в интервю за Glamour Великобритания Ванеса Хъджинс отново разкрива подробности около връзката си с Тъкър. Тя казва, че интересните на двамата са много различни, но фундаменталните им интереси и разбирания се припокриват. 

 Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и бейзболистът ли е новото гадже на актрисата

Ванеса Хъджис има ново гадже

Този път май е сериозно

"Той е шантав и аз съм такава. Нито един от двама ни не се взима прекалено насериозно." Ванеса Хъджинс допълва също, че много обича приятелките си, защото всяка една подкрепя другата.