Една от най-коментираните раздели тази година се оказа тази между Шакира и Жерар Пике. След много публични изяви, песни от страна на певицата към бившата ѝ половинка и новата му любима Клара Чиа Марти, феновете започнаха да следят още по-внимателно личния живот на Шакира и какво се случва с нея.

Съвсем наскоро изпълнителката провокира твърдения за нов роман и то не с кого да е, а с актьора Том Круз. Повод за тези спекулации е съвместното им появяване на Гран При на Формула 1 в Маями. 46-годишната колумбийка и 60-годишният актьор от "Мисията невъзможна" са снимани с тъмни слънчеви очила и очевидно се радват на взаимната си компания.

Според Page Six Том Круз проявява романтичен интерес към Шакира. Вътрешен човек споделя пред изданието, че 60-годишният актьор е "изключително заинтересован" от колумбийската певица, тъй като усеща, че "има химия" между тях.

Изпълнителката на "Hips Don't Lie" "има нужда от мека възглавница, върху която да падне, след всички проблеми, които имаше при раздялата си с Пике, и това може да се окаже Том", твърди източникът, който описва Том Круз като "хубав и много талантлив човек". Добавя също, че голям плюс за актьора е, че Шакира не е по-висока от него.

Според изданието холивудският ветеран дори е изпратил цветя на изпълнителката на "Whenever, Wherever", след като пътищата им се пресякоха на автомобилното състезание в Южна Флорида.

Шакира е майка на две деца - Саша и Милан, които има от Пике, след 12-годишната им връзка. Круз е баща на три деца - Изабела и Конър, от брака му с Никол Кидман, както и Сури, която е плод на любовта им с Кейти Холмс.

Актьорът влезе в заглавията на медиите преди броени дни, след като бе обявен за победител за най-добро изпълнение във филм в "Топ Гън:Маверик" на филмовите награди на MTV. Той беше номиниран заедно с Остин Бътлър ("Елвис"), Флорънс Пю ("Не се тревожи, скъпа"), КеКе Палмър ("Не") и Майкъл Б. Джордан ("Крийд III").

От Daily Mail припомнят, че "Топ Гън:Маверик" излезе по кината през май миналата година и събра 1.49 милиарда долара в бокс офисите по света.