Миналата седмица стана ясно, че хакер се е опитал да изнудва Бела Торн, заплашвайки я, че ще разпространи нейни голи снимки.

Бела Торн, един хакер и защо публукива свои голи снимки

Защо Бела Торн публикува свои голи снимки

Актрисата, певица и модел се справя с хакерите

Тогава обаче актрисата взе нещата в свои ръце и реши, че няма как да я изнудват, ако тя сама ги покаже в социалните мрежи. Признаваме си, че този ход малко ни изненада, но пък е в стила на Торн, която си е доста непредвидима.

Упи Голдбърг обаче не е съгласна с цялата тази ситуация. В телевизионното предаване The View именитата актриса изказа мнението си по въпроса, че когато си известен, просто не си позволяваш да се снимаш гол.

Събеседниците на Голдбърг в студиото се опитаха да защитят Бела Торн с аргумента, че е едва на 21 години и подобни снимки са нормални за младите хора.

За актрисата от "Монахини в действие" (1992 г.) обаче възрастта не е оправдание, защото в наши дни и една гола снимка може да бъде хакната заедно с останалата информация на даден човек. Според Упи Голдбърг, просто не трябва да се снимаш гол, ако не искаш да се стига до подобни неща.

Отговорът на Бела Торн не закъсня. Той дойде под формата на стори в Instagram и както всеки може да се досети, тя не беше съгласна с чутото по неин адрес.

Иги Азалия, GQ Австралия и скандалът с голите снимки на изпълнителката

Иги Азалия и скандалът с голите ѝ снимки

Когато старите кадри заживеят нов живот

Според Торн, Голдбърг трябва да се срамува от позицията си, защото по този начин кара всички момичета, решили да си направят подобни снимки, да се чувстват отвратени от себе си. А не трябва, защото всеки има право на лично пространство, в което да прави каквото си пожелае, пише Complex.