Традицията повелява, че по това време на годината Sports Illustrated Swimsuit разкриват кои са моделите, които не само ще блеснат на страниците на списанието, но и ще са на корицата.

На 52 и все така секси - Падма Лакшми е на страниците на Sports Illustrated Swimsuit

Когато си на 52 и се чувстваш по-красива от всякога

Падма Лакшми е на страниците на Sports Illustrated Swimsuit

И тази година не се прави изключение, като за пореден път корицата няма да бъде само една, а ще има цели четири разновидности. На всяка една от тях ще бъде и различен човек.

Меган Фокс, Марта Стюарт, Ким Петрас и Брукс Нейдър са жените, които по бански ще бъдат на отделните корици. За Фокс, разбира се, това не е първият път, в който е на корица на списание, като през годините сме я виждали на първата страница на Maxim, Rolling Stone и FHM.

Снимките на Меган Фокс са направени от фотографа Грег Суейлс в Доминикана. И макар да се е снимала в много холивудски продукции самата тя признава, че е чувствала напрежение покрай фотосесията за Sports Illustrated Swimsuit.

Марта Стюарт пък е най-възрастният модел, който до момента е бил на корицата на списанието. 81-годишната Стюарт шеговито казва пред People, че това е възможност, която се отдава веднъж в живота, но е малко странно, че моментът за нея е настъпил точно сега, а не преди 30 години например. И подобно на Фокс фотосесията ѝ се е състояла в Доменикана.

Ким Петрас пък е едва втората трансджендър жена, която получава възможността да бъде на корицата Sports Illustrated Swimsuit. Първа бе Лейна Блум през 2021 г.

Брукс Нейдър пък не за първи път се снима за Sports Illustrated Swimsuit, но този път е на корицата. Като нейната секси фотосесия също се е състояла в Доминикана.