Едва научихме за сватбата (истинската) на Травис Баркър и Кортни Кардашиян, и ето че той е готов да покаже дома им. Поправка: дома си, в който живее с трите си деца и в който често отсядат Кортни и нейните.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър - вече официално женени

Този път е официално

Голямата новина на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Барабанистът на Blink-182 отвори вратите си за най-престижното списание за архитектура в света Architectural Digest.

"Беше страхотен месец", признава пред изданието Баркър, който през април приключи записите по последния албум на Machine Gun Kelly, свири на живо на церемонията по раздаването на Оскарите и между другото успя да се ожени за Кортни Кардашиян.

Имотът в Калабасас, Калифорния, притежава от 15 години, но едва преди три решава да наеме архитект Уолдо Фернандес, който да внесе малко "мир" в него. Защото в дома на барабаниста почти няма следи от рокендрол живота му.

Вместо това къщата внушава спокойствие и предразполага към почивка и спокойно прекарване на времето. За това допринасят неутралната цветова гама, естествените материали като много дърво и меките материи на голяма част от мебелите.

"Преди съм имал къщи с много лъскави коли, рисунки по стените, колела, които висят от тавана. Но с три деца плюс тези на Кортни, трябваше да променя това място. Исках дом, в който мога да си почивам и да се радвам на семейството си, място, където да създаваме спомени."

Травис Баркър, Skull Collection и колекцията с интериорни предмети за Buster + Punch

Травис Баркър и черепи в изобилие

Какво ни предлага интериорната му колекция