Както добре е известно на феновете, от много години Том Круз е запален привърженик на сциантологията - система, която обединява религия и наука и проповядва безсмъртие на духа.

Макар да не обича да говори за религиозните си убеждения, актрисата Елизабет Мос споделя същите вярвания. Може би това е една от причините напоследък редица таблоидни издания да коментират, че именно покрай сциантологията двамата са станали по-близки и дори са се сгодили.

По време на гостуването си в предаването Watch What Happens Live With Andy Cohen Елизабет Мос беше попитана от водещия дали слуховете, че се омъжва за известната екшън звезда, са истина.

Снимка 308883

Източник: GettyImages

Тя, разбира се, опроверга въпросните твърдения. Когато е попаднала на новините за бъдещия ѝ годеж, е била безкрайно изненадана. Но най-голямото й объркване е дошло от реакцията на много хора, които са започнали да ѝ честитят и да я питат защо е мълчала. После е разбрала, че с въпросите си приятелите ѝ всъщност са се шегували, заради абсурдната публикация. 

Актрисата също пояснява, че на корицата на таблоидното издание, на което са двамата с Том Круз, снимката е допълнително манипулирана, защото тя никога не е имала такава прическа.