Всеки един спортист, както и всеки верен фен, знае, че идва момент, в който тялото просто не може да издържа големите натоварвания, които спортът на професионално ниво изисква.

Том Брейди, Жизел Бюндхен и проблемите в брака им

Проблемите в брака на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Дори легендите слушат жените си

Най-логичното, което всеки спортист трябва да направи в такъв момент, е да се оттегли от терена. Просто такъв е животът. И точно защото е така, тези дни научихме, че американският футбол ще се сбогува с една от най-големите си легенди - Том Брейди.

Според информация на ESPN, след края на сезон 2022 Брейди ще приключи с професионалната си кариера. За 22 сезона в NFL той успя да спечели цели седем титли от Супербоул. 

Според източниците на изданието, причините за оттеглянето на 44-годишния куотърбек са здравословни и семейни. И въпреки всички тези години на активна кариера, има фенове, които са недоволни от решението му.

Според Fox News в социалните мрежи (най-вече Twitter) се наблюдават множество коментари на фенове, които не само, че не одобряват решението на Брейди да се откаже, но обвиняват Жизел Бюндхен за него.

Къде на шега, къде не, някои пишат, че Жизел най-после е постигнала своето и е накарала съпруга си да се откаже от професионалния спорт.