Преди около месец Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители. Съпрузите, които предизвикаха редица коментари заради голямата си възрастова разлика, все още не са показали бебето. Но пък родилата наскоро французойка демонстрира как изглежда няколко седмици след като дари живот.

Снимка 423657

Източник: GettyImages

Тина е на 22 и може да се похвали с пищни форми по рождение. По време на бременността те станаха още по-пищни, а тя нагледно ни ги демонстрира с поредица снимки по бански и наедряло коремче.

Снимка 423655

Източник: GettyImages

При първата си публична поява след раждането обаче, съпругата на Венсан Касел заложи на по-скромни тоалети. На пристигане в Кан видяхме Кунаки без грим и с небрежна рокля в флорален мотив.

Вчера, 15 май, Тина изгря на червения килим на кинофестивала в целия си блясък. Тя заложи на елегантна тъмносиня рокля с дължина до земята. Това, което тоалетът й щедро разкри, бе пищния й бюст.

Снимка 423659

Източник: GettyImages

Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители

Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители

Ето как кръстиха бебето

На Кунаки най й се отдава да позира, а камерата определено я обича. Екзотичната красавица завладя червения килим с присъствието си и дори и дори роклята й да е избрана, за да прикрива следродилните й форми, чарът й го компенсира напълно.